More

  Surprize pentru sătmăreni cu ocazia Valentine’s Day

  Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților – Ziua Sfântului Valentin.

  ”Vă invităm să sărbătoriți iubirea surprinzând-o în fotografii! Marcăm Ziua îndrăgostiților inedit, în perioada 12 – 15 februarie, prin amplasarea mai multor puncte foto în diferite locații din oraș. Sunteți așteptați la punctele foto cu zâmbete și inimile pline de iubire. ă invităm să sărbătoriți iubirea surprinzând-o în fotografii! Marcăm Ziua îndrăgostiților inedit, în perioada 12 – 15 februarie, prin amplasarea mai multor puncte foto în diferite locații din oraș. Sunteți așteptați la punctele foto cu zâmbete și inimile pline de iubire”, spun organizatorii.

  În perioada 12-15 februarie, în inima orașului, la intersecția dintre strada Ștefan cel Mare și Piața Libertății, sătmărenii sunt așteptați la un punct foto unic pentru a imortaliza iubirea.

  Alte puncte foto îi așteaptă pe sătmăreni în 12, respectiv 15 februarie în Piața 25 Octombrie, în 13 februarie în Parcul Liniștii din cartierul Micro 16, iar în 14 februarie în Parcul UFO din cartierul Micro 17.

  Vă așteptăm cu drag! Veniți să celebrăm împreună dragostea cu o îmbrățișare surprinsă într-o locație specială.

   

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE