More

  Victoria Carei, între înfrângerea de la Cigand și amicalul cu FC Bihor

  Revenită din cantonamentul de la Băile Felix, Victoria Carei și-a continuat în această săptămână pregătirile pe plan local.
  Miercuri, echipa antrenată de Marius Botan a făcut deplasarea în Ungaria pentru un amical cu Cigand. Al doilea în decurs de câteva zile disputat împotriva formației de Liga a 3-a din țara vecină.
  Ca și în partida disputată în cadrul turneului de la Cigand din urmă cu zece zile, careienii au cedat cu 1-0. Acum golul gazdelor a fost marcat pe final, în minutul 85.
  ”Sperăm ca pe viitor să fim mai eficienți și pe tabela de marcaj”, transmite antrenorul Marius Botan.
  Următorul meci amical va fi în Oradea, contra celor de la FC Bihor, sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic, Transilvania Sport Academy.
  De remarcat că bihorenii vin după două înfrângeri în amicalele jucate cu primele două clasate , 1-2 cu CSM Olimpia Satu Mare și 0-1 cu SCM Zalău.
  Formația de start: Fila, Ciul, Bîrle, Negrea, Marina E., Barth, Tilinger, Moldovan, Marina D., Baior, Haiduc. Au mai jucat: Mitracica, Negreanu, Dunca, Horvath, Kinczel, Nyilvan, Vajda și Hosu.
  Victoria Carei mai are de jucat trei meciuri în sezonul regulat al Ligii a 3-a. Prima partidă, la Satu Mare cu CSM Olimpia pe 9 martie apoi acasă cu Lotus Felix și în deplasare la CSM Sighet.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE