More

  Liga a 4-a ELITE: Botiz- Cămin 4-1 ( 2-0) , dar …mai greu decât o arată scorul! ”Veteranii” Imi Tempfli ( 45 ani) și Schlachter Istvan ( 54) integraliști la șvabi

  Sportul Botiz a  obținut vineri după amiază primele puncte în 2024 după ce a învins, scor 4-1 pe Schwaben Cămin.

  În ciuda diferenței de trei goluri obținută pe final, elevii lui Dan Gavrilescu nu au fost scutiți de emoții.

  Șvabii au dominat primul sfert de oră și au ratat trei ocazii mari în prin Lang și Laszlo Tempfli și doar intervențiile excelente ale portarului Fabian Caldera a șinut gazdele în joc. Și cum se întâmplă adeseori în fotbal, ocaziile se răzbună și la prima fază mai periculoasă gazdele au deschis scorul prin Owen în minutul 15. Șvabii au căutat egalarea doar că de înscris până la pauză au făcut-o tot gazdele. Damon Lund a profitat de o nesincronizare în defensiva șvabilor di a marcat din interiorul careului pentru 2-0 în minutul 38.

  Oaspeții cu veteranii Imi Tempfli ( 45 ani) și Istvan Schlachter (54) în teren reușesc să revină în meci prin reușita lui Laszlo Tempfli , un șut centrare din partea dreaptă direct în vinclu, în minutul 58.

  Pozsonyi Peter ratează incredibil egalarea în minutul 72 și în loc de 2-2 vom avea un final cu gazdele revenite la viață . Aspru a marcat pentru 3-1 iar Lund a reușit dubla și a închis meciul pentru un nesperat 4-1 pentru Sportul Botiz.

  ”Ăsta e fotbalul. Noi ratăm și adversarii pleacă cu punctele. Așa a fost și etapa trecută acasă și azi la Botiz. ” ne-a spus antrenorul-jucător al șvabilor, Imi Tempfi.

  De partea cealaltă Dan Gavrilescu apreciază efortul elevilor săi și crede că victoria de azi e una importantă ce poate da încredere echipei.

  Botiz: Fabian Caldera- Tursuc, Aspru, Szulczer, Roman, Oprea, Owen Michals, Jesus Chaves, Noțigan, Kotter, Lund Damon. Rezerve: Tar, Hoia, Horea. Antrenor Dan Gavrilescu.

  Cămin: Rousz- Kodos, Tempfli P, Cotogia, Schlachter, Haller, Tempfli Imi, Obiș, Pozsonyi, Lang, Tempfli Laszlo. Rezerve. Muller, Lobonc, Tempfli M. Kocze. Antrenor Tempfli Imi.

  Au arbitrat: Matei Claudiu- Pop Emanuel, Pal Alex. Observatior :Turtureanu Ioan.

  Sâmbătă, 30 martie (Sărbători Pascale), următoarele meciuri:

  ORELE: 12:00-seniori / 14:00-juniori:

  Fortuna Căpleni – Talna Oraşu Nou

  A: Pop Emanuel

  A1: Batori Patrick

  A2: Sician Mihai

  Obs. Vigu Iosif

  ORELE: 12:00-seniori / 14:00-juniori:

  Ştiinţa Beltiug – Oaşul 1969

  Brigadă Sălaj .Obs. Pataki Zoltan

  Turul/Partium – AFC Căpleni, amânat

  Someşul Odoreu – Recolta Dorolţ, nu se dispută

  Unirea Tăşnad stă

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE