More

    Mircea Govor și Radu Roca, candidații PSD Satu Mare pentru alegerile Locale

     

    Hotărâre

    Azi la București conducerile  PSD şi PNL s-au reunit separat pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei, dar și la alegerile locale .Dacă în urmă cu o zi au anunţat candidatul la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitatului Universitar azi Social democrați s-au reunit  de la ora 15.00 în Consiliul Politic Naţional la Palatul Parlamentului unde au stabilit candidații la alegerile europarlamentare dar și locale.

    În urma ședinței  la Satu Mare candidat din partea PSD la președinția Consiliul Județean a fost desemnat Președintele partidului ,Mircea Govor iar candidat pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare a fost desemnat președintele PSD al organizației municipale Radu Roca.

    Reamintim că atât Mircea Govor cât și Radu Roca au experiență administrativă .Mircea Govor a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare între ani 2009 până în 2016.De numele acestuia se leagă cele mai mari fonduri aduse în județul Satu Mare dar și cele mai importante investiții în infrastructură și sănătate.

    Radu Roca a fost viceprimar al Municipiului Satu Mare între 2012-2016 când primar a fost colegul său de partid Dorel Coica.

     

    Mai multe detalii despre ședința de azi de la București le vom afla săptămâna viitoare când sperăm că îi vom avea invitați în studioul Nord Vest TV la emisiunea Actualitatea sătmăreană.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE