More

    AJOFM pregateste prima Bursa a locurilor de munca din anul 2024

    Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare pregateste prima Bursa a locurilor de munca din anul 2024, care va avea loc in data de 17.05.2024, evenimentul se va desfasura începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

    Obiectivele principale ale evenimentului sunt cresterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în cautarea unui loc de munca si crearea de noi oportunitati pentru angajatori în identificarea potentialilor viitori angajati, care prin experienta si abilitatile lor pot contribui la succesul activitatii economice.

    Este cea mai importanta masura activa privind cresterea gradului de ocupare a fortei de munca aflata într-o forma de evidenta si plata si o oportunitate pentru angajatori, pentru a-si recruta forta de munca necesara.

    Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca, viitorilor absolventi, someri, persoane care doresc sa isi schimbe locul de munca sau care doresc sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

    Participarea la bursa va oferi persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca posibilitatea de a obtine un loc de munca sau de a obtine informatii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesionala derulate de către Agenție, la facilitățile acordate în cazul angajării și la ocuparea unui loc de munca în strainatate prin intermediul rețelei EURES. Agenții economici, interesati sa participe la bursa, sunt asteptati sa ne contacteze si sa transmita ofertele de locuri de munca, pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursa si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si seria și seriile corespunzătoare acestora. Informații suplimentare se pot obține și la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE