More  Famila PSD din ce în ce mai numeroasă și mai puternică

  Ziua de luni ,chiar dacă a fost 1 Aprilie ,pentru PSD Satu Mare a fost o zi extrem de importantă .
  Munca  pentru crearea unei echipe puternice  și prezentarea planurilor de dezvoltare a început cu săptămânii în urmă ,iar azi  acestea au dat roade.Familia PSD s-a mărit cu oamenii extrem de serioși,muncitori și importanți.
  Primul care a venit în rândul social democraților a fost Viceprimarul comunei Vetiș, Dan Codrea, acesta a adus împreună cu el și echipa de 7 consilieri PNL din Vețiș.A doua mutare a venit din partea  primarului comunei Căuaș, Marius Roka, alături de întreaga organizație liberală
  La orele prânzului ,viceprimarul PNL Socond, Nicolae Silaghi, alături de doi consilieri liberali au întregit rândurile Organizației Județene Satu Mare a PSD.
  Ziua s-a încheiat cu o nouă reușită asta deoarece ,primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, alături de viceprimarul Vasile Lenghel, consilierii locali și întreaga Organizație Locală a PNL din Tarna Mare au trecut la PSD!
  Se pare că planul lui Mircea Govor de a face o unitate serioasă în jurul PSD dă roade iar PSD se întărește cu oameni de valoare pentru a putea continua proiectele de dezvoltare începute în perioada 2009-2016 ,atunci când Mircea Govor a fost vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare.
  Astfel PSD va avea oamenii potriviți în locurile potrivite !
  Mai multe detalii despre planurile PSD-ului le vom afla mâine în cadrul conferinţei de Presă care va avea loc la sediul partidului

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE