More

    Gala de box cu intrare liberă, la Carei

    După o pauză de mai bine de 10 ani, la Carei vom avea parte de o gală de box.Mai precis, pe 30 aprilie și 1 mai 2024, sala de sport a Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu” din Carei fi gazda unui eveniment pugilistic : ”Șparingul Speranțelor”.
    Gala va aduce în ring aproximativ 40 de sportivi de la cluburi de prestigiu precum CS Ștefăneștii de Jos, Academia de Box GBP – Rudel Obreja, Steaua București și altele, alături de clubul organizator, CS Victoria Carei.
    Organizatorilor își doresc să ofere participanților șansa de a acumula experiență și încredere în propriile abilități, prin meciuri fără decizie, începând de la categoria copiilor și până la cea a seniorilor.
    Florin Mulcuțan, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box din România și coorganizator al evenimentului, evidențiază importanța acestor întâlniri de pregătire pentru viitoarele competiții: ”Aceste meciuri îi vor pregăti pe sportivi pentru provocările viitoare, atât la nivel național, cât și internațional.”
    Conducerea oficială a competiției va fi asigurată de prof. dr. Claudiu Filip din Baia Mare, arbitru AIBA, care va superviza desfășurarea meciurilor pentru a garanta corectitudinea și siguranța sportivilor.
    Evenimentul va aduce împreună și foști mari pugiliști, acum antrenori, care vor împărtăși din experiența lor și vor oferi sfaturi valoroase participanților.
    Antrenorul de la clubul organizator, Lucian Nagy, se arată încrezător în succesul evenimentului și în progresul sportivilor săi.
    Mulțumiri speciale sunt adresate instituțiilor care sprijină acest eveniment, inclusiv Primăriei și Consiliului Local Carei, Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu” și Ștrandului Termal Joy Carei, care contribuie la desfășurarea optimă a competiției.
    Nord Vest TV și Gazeta de Nord Vest sunt parteneri media ai evenimentului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE