More

  Percheziții în județ. Au fost depistați vinovații genocidului

  La data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de patru apicultori despre un incident produs în localitatea Beltiug, în urma căruia mai multe albine ar fi decedat.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mai multe familii de albine ar fi decedat, pe terenuri agricole situate în proximitatea localității Beltiug. La fața locului s-au deplasat și reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, precum și Oficiul Fitosanitar Satu Mare.

  În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  * UPDATE:

  La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Satu Mare au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la un punct de lucru situat în județul Satu Mare, precum și la domiciliul unei persoane, în cadrul dosarului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

  În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și substanțe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiță, care ar putea constitui mijloace de probă în acest sens.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Beltiug și al Serviciului Criminalistic Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE