More

  Vom avea parte de două turnee ITF la baza Match Point din Satu Mare

  După succesul avut anul trecut cu competițiile internaționale organizate , baza sportivă Match Point, de pe strada Victoriei, se pregătește să găzduiască o serie impresionantă de turnee de tenis de camp și în 2024.
  Calendarul este plin de turnee pentru jucătorii de toate vârstele și pentru orice nivel de experiență.
  Călin Panas, administratorul bazei Match Point a prezentat calendarul primei perioade a sezonului, care promite să aducă mult spectacol. Printre cele mai notabile evenimente se numără un turneu ITF 25M, cu premii totale în valoare de 25.000 de dolari, care va atrage atenția atât a jucătorilor locali, cât și a celor internaționali.
  Iată o prezentare a evenimentelor din calendarul bazei sportive Match Point:
  26-28 aprilie: Turneu pentru amatori de tip Sportya
  Din 11 mai: Turneu pentru copii (10-16 ani), feminin și masculin
  Din 16 mai: Turneu ITF Masters pentru veterani (30+ ani)
  O premieră în Satu Mare în ultimii cel puțin 20 de ani, acest turneu va aduce împreună jucători experimentați, oferindu-le o platformă pentru a-și demonstra încă o dată abilitățile și pasiunea pentru tenis.
  Din 24 iunie: Turneu ITF masculin M25
  Cu premii de 25.000 de dolari, acest eveniment reprezintă un moment culminant al sezonului, atrăgând un nivel ridicat de competiție și atenție din partea jucătorilor și a fanilor.
  După succesul remarcabil al turneului ITF masculin M15 din septembrie 2023, așteptările pentru evenimentul următor sunt la cote înalte. Cu participarea unor jucători de calibru și o atmosferă frumoasă, baza sportivă Match Point promite să ofere spactacol.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE