CSM Olimpia – CSM Sighet, finala pentru locul de baraj!

0
536
Cu siguranță că cel mai interesant meci din weekend în seria a 10-a a Ligii a 3-a se va juca sâmbătă pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan din Satu Mare.
CSM Olimpia Satu Mare și CSM Sighet joacă pentru calificarea la barajul de promovare în Liga a 2-a. Iar calculele sunt simple…Sătmărenii au două variante din trei, iar maramureșenii termină pe doi doar dacă se impun la Satu Mare.
CSM Olimpia putea încheia socotelile încă de runda trecută dacă reușea să se impună la Zalău. S-a încheiat însă la egalitate, 1-1, în ciuda ocaziilor mari avute de băieții antrenați de cuplul Botoș-Scvarzkopf.
Iubitorii fotbalului sătmărean sunt așteptați în număr mare la stadion pentru a susține pe CSM Olimpia în tentative de a ajunge în premieră la barajul de promovare.
Partida CSM Olimpia- CSM Sighet începe la ora 18.
În cazul calificării, adică a unei victorii sau a unei remize, galben-albaștrii vor întîlni miercuri, 22 mai, acasă, pe Gloria Bistrița în prima manșă a semifinalei. Returul e programat pe 25 mai la Bistrița.

În partea de playout se joacă penultima etapă. CSM Victoria Carei va evolua pe terenul celor de la Sănătatea Cluj, într-un meci în care gazdele vor lupta să-și consolideze locul în clasament. Pentru careieni nu există o miză deosebită, în prezent fiind pe primul loc în playout, la 4 puncte de Lotus Băile Felix.
Olimpia MCMXXI Satu Mare mai speră la menținerea în eșalonul al treilea, iar sâmbătă va primi vizita celor de la Lotus Băile Felix. Se anunță un meci echilibrat, pe care galben-albaștrii sunt obligați să-l câștige. Partida Olimpia 1921 – Lotus Felix se joacă sâmbătă de la ora 16.