More  Fetele lui Ciprian Mărieș din nou la turneul final!

  Handbal feminin

  Junioarele II de la CSM Olimpia Satu Mare între cele mai bune opt echipe din țară

   

  Handbalistele de la CSM Olimpia Satu Mare au câștigat partida jucată în  ultima etapă a  Grupei Valoare 4, din cadrul Campionatului Național junioare 2, și s-a calificat astfel, pentru  al doilea an la rând la turneul final, între cele mai bune opt echipe ale României.

  Elevele antrenorului Ciprian Mărieș au jucat duminică în deplasare împotriva lanternei roșii, LPS Banatul Timișoara. Sătmărencele au avut un start perfect, după 6 minute de joc având deja cinci goluri în fața gazdelor (1–6). De la scorul de 12–18, bănățencele au revenit până la pauză, și au egalat la ultima fază a primei reprize (20–20).

  Repriza a doua a fost echilibrată, însă cu fetele noastre la conducere. Diferența maximă a fost de cinci goluri (28–33), din care , până la final, fetele de la CSM Olimpia au păstrat doar de un gol, însă suficient  pentru calificarea de pe locul doi al grupei.

  În a doua parte a campionatului echipa noastră a acumulat 12 puncte, devansând cu un punct ocupanta locului 3, CS Marta Baia Mare. Grupa Valoare 4 a fost câștigată de CS Gloria Bistrița-Năsăud, echipă care va fi gazda turneul final, ce se va disputa în data de 1–5 iunie.

  HANDBAL FEMININ, JUNIORI 2, GRUPA VALOARE 4, ETAPA 6

  LPS Banatul Timișoara – CSM Olimpia Satu Mare 35–36 (20–20)

  CSM Olimpia: Ana Irimescu, Maribel Filimon (3 goluri), Maia Silaghi, Ariana Ionescu (12), Mara Marghitaș (5), Maria Secu, Denisa Doroș, Ștefania Peter, Ioana Greta, Patricia Cherekeș (2), Andrada Petra, Daniela Trif, Petra Tamaș, Miriam Bumbuc (6), György Natália (6), Iulia Paicu (2).

  Antrenor: Ciprian Mărieș.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE