More  Fetele lui Mărieș,  la un punct distață de turneul final

  Handbal junioare

   

   

  Echipa de handbal feminin junioare II de la CSM Olimpia Satu Mare este la un punct distanță de calificarea la turneul final al  Campionatului Național, după ce joi a învins, în sala LPS, formația AHCS Citu Timișoara, scor 37–34.

  Meciul etapei a 5-a din Grupa de Valoare 4 a fost unul echilibrat. Bănățencele au marcat primele (0–2), după care elevele antrenorului Ciprian Mărieș au revenit  și au preluat inițiativa .

  În prima repriză diferența maximă a fost de două goluri, una care s-a mențiunut până la pauză (19–17), iar în repriza a doua fetele noastre au reușit ajungă și la plus patru (22–18).

  Oaspetele au egalat la 27, însă finalul meciului a aparținut sătmărencelor care au pus trei goluri între cele două echipe, diferență pe care au păstrat-o până în finalul meciului (37–34).

  În ultima etapă, duminică CSM Olimpia va juca la Timișoara împotriva lanternei roșii LPS Banatul.

  Cu victoria de joi  echipa lui Mărieș își păstrează poziția a doua în clasamentul seriei, acumulând 10 puncte. Formația CS Marta Baia Mare a urcat pe locul 3, fiind la un punct distanță de echipa noastră.

  CSM Olimpia are nevoie de un singur punct de la Timișoara, pentru a se califica la turneul final pentru al doilea an consecutiv.

  Turneul final se va disputa între 1–5 iunie la Bistrița, unde vor participa cele mai bune opt echipe din România la acest nivel de vârstă.

  HANDBAL FEMININ, JUNIORI II,  GRUPA VALOARE 4, ETAPA 5

  CSM Olimpia Satu Mare – AHCS Citu Timișoara 37–34 (19–17)

  CSM Olimpia: Irimescu Ana Maria (1 gol), Maribel Filimon (2), Maia Silaghi, Ariana Ionescu (12), Mara Marghitaș (3), Maria Secu, Denisa Doboș, Maria Peter (5), Ioana Greta, Patricia Kerecheș (3), Andreea Perța, Daniela Trif, Petra Tamaș, Miriam Bumbuc (3), György Natália (6), Iulia Paicu (2).

  Antrenor: Ciprian Mărieș

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE