More

  FOTO. Radu Roca: Parteneriat pentru Prosperitate: Dialog cu firmele locale pentru Satu Mare

  Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Roca, a continuat consolidarea legăturilor cu comunitatea locală printr-o vizită la fabrica de mobilă Reșetar, unul dintre pilonii economici ai orașului.
  ”Cu o tradiție îndelungată în producția de mobilă de calitate, fabrica Reșetar este un exemplu de excelență în domeniul industriei mobilei din regiunea noastră iar vizita de astăzi ne-a făcut să realizăm și mai mult importanța angajamentului față de susținerea sectorului economic local și față de promovarea afacerilor locale prospere.
  Vizita de astăzi a constituit un bun prilej să ne exprimăm recunoștința pentru contribuția valoroasă pe care această fabrică o aduce la dezvoltarea economică a orașului Satu Mare.
  Ne bucurăm că am avut ocazia să văd cum se lucrează într-o fabrică sătmăreană și cum adevărați profesioniști dau viață obiectelor pe care le realizează. Faptul că am fost în mijlocul acestor oameni minunați ne determină să continuăm și să ne amplificăm eforturile pentru a stabili legături trainice între sectorul public și privat.
  Ne exprimăm mulțumirile pentru eforturile depuse de echipa de la Reșetar în susținerea economiei locale și subliniem importanța sprijinirii afacerile locale pentru a stimula dezvoltarea și prosperitatea orașului nostru”, a spus Radu Roca după această vizită.
  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT  – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de  Nord Vest TV Advertising SRL  – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD  mandatar financiar  coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE