Lavinia Kira, promovată de Adi Cozma la ISJ Satu Mare să o spioneze pe “generală”

0
2253

”Nepotismul“, în floare la PNL

Soția fratelui lui Beny Kira visează să ajungă contabil la inspectorat

Dacă mai zilele trecute am văzut cum președintele PNL Adi Cozma și-a promovat finuța, soția consilierului județean Beny Kira, la AEP Satu Mare, în materialul de azi vorbim despre nevasta fratelui consilierului județean Beny Kira, și anume Lavinia Kira.

 

Aceasta a fost “plasată“ anul trecut la Inspectoratul Școlar, ca și personal TESA, pe post de consilier. Dar mai exact aceasta prestează servicii de secretară pe la inspectorat.
Conform unor surse apropiate de Inspectoarea Generală, această mutare de la privat la stat a fost făcută de către Anișoara Boitor, cu scopul de a-i mulțumi președintelui Cozma pentru încrederea dată, după ce a tras sforile în Capitală ca să o instaleze pe Anișoara Boitor inspector general peste învățământul sătmărean.
Numai că surpriza abia acum vine! Doamna Kira are fișa postului primită de la PNL, nu de la inspectorat.
Principala ei sarcină este să spioneze ce se întâmplă în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, să urmărească dacă Anișoara Boitor îndeplinește sarcinile primite de la Adrian Cozma și să “toarne” tot la președintele PNL.
Aceeași sursă ne-a povestit despre faptul că nici nu se tare ferește ce planuri are și că doamna Kira vorbește cu nonșalanță inclusiv la coaforul unde își aranjează podoaba capilară despre faptul că va deveni contabil în cel mai scurt timp.
Personalul din Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare este revoltat vizavi de aceste lucruri deoarece zic ei că sunt oameni care muncesc de o bună bucată de timp în inspectoratul școlar și ar vrea să prindă o promovare meritată, dar nu pot din cauza pilelor președintelui PNL Adrian Cozma.

Sursa foto: Facebook Adrian Cozma