More

  Liga a 3-a : SCM Zalău- CSM Olimpia Satu Mare 1-1 (0-1). A patra remiză, din acest sezon, cu liderul!

  CSM Olimpia Satu Mare termină la egalitate, scor 1-1, pe terenul liderului SCM Zalău și rămâne pe loc de baraj cu o etapă înaintea finalului de sezon regulat.
  Este a patra remiză între primele două clasate din seria a 10-a , zălăuanii având în palmares și singura victorie din acest sezon, 2-1 la începutul play off-ului, din cele cinci confruntări directe.
  A fost un meci în care CSM Olimpia poate spune că mai degrabă a pierdut două puncte decât că a câștigat unul…Sigur o remiză pe terenul liderului e un rezultat pozitiv dar…Dar rămâne regretul că elevii cuplului Piri Botos-Istvan Schvarzkopf n-au profitat de faptul că zălăuanii au început cu o formulă fără Nikolic și Mester și mai ales că gazdele erau deja cu sacii-n căruță, adică cu primul loc asigurat. Și mai degrabă cu gândul la barajul cu Ungheni decât la duelul cu CSM Olimpia.
  Ai noștri au început mai bine meciul și au ratat două ocazii mari în primele zece minute…Apoi în minutul 11, Chinde și-a adus aminte că e unul dintre marcatorii echipei și a luat o acțiune pe cont propriu și a trimis de la marginea careului o ”torpilă” sub transversală pentru 0-1!
  Zbona a ratat desprinderea după un duel unu la unu cu portarul Poptean și se părea că sătmărenii nu vor avea probleme în a-și asigura toate punctele și, implicit, locul la baraj.
  Enervat de jocul modest al elevilor săi și de faptul că echipa lui n-a avut nicio ocazie în 45 de minute, antrenorul Zalăului, Cristian Lupuț a schimbat imediat după pauză și a trimis în teren artileria grea…
  CSM Olimpia a cedat mijlocul terenului, Mureșan și Zbona au părăsit , accidentați, terenul și gazdele au început să preseze…
  Iar în minutul 54 Raoul Cristea l-a evidențiat pe Moldovan. În replică, Zamfir a irosit o ocazie rarisimă la poarta gazdelor…Și în loc de 0-2 s-a făcut 1-1… Raoul Cristea a restabilit  egalitatea, după o acțiune personală, purtată în banda stângă. Acesta a pătruns în careu pe lângă Burdeț  și a marcat în ciuda opoziției lui Moldovan.
  Sergiu Pop a avut ocazia de a le aduce pe gazde în avantaj în minutul 80 dar a tras mult peste din poziție ideală…Apoi Chinde și Zsiga au ratat și ei din situații excelente.
  A venit rândul lui Cosmin Meșter să aibă două ocazii bune, dar tabela nu sa modificat.
  În penultimul minut, CSM Olimpia a beneficiat de o lovitură liberă periculoasă de la 18 m. A executat Ervin Zsiga, dar portarul  David Poptean a scos miraculos de sub transversală.
  S-a  terminat pentru a treia oară…1 – 1 între cele două formații în acest sezon, care mai au un egal, un 2 – 2, la Satu Mare. Într-un singur joc a existat o câștigătoare, în primul meci din play-off, când dubla lui Nikolic avea să aducă victoria pentru SCM.
  Pentru CSM Olimpia Satu Mare rămâne regretul că nu a obținut victoria care să le asigure locul de baraj înaintea ultimei etape. Acum galben-albaștrii vor juca sâmbăta viitoare finala pentru locul 2 cu CSM Sighet, pe teren propriu. Iar o remiză ar asigura echipei noastre prezența în premieră în semifinalele barajului de promovare!
  SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 1 – 1 (0 – 1)
  Au marcat: Raoul Cristea (’60), respectiv Viorel Chinde (’11)
  SCM ZALĂU- : David Poptean – Florinel Pop, Andrei Bobaru (’46 Alex Negrean), Vlad Fărcăşan, Alex Cherecheş, Sebastian Culda (’46 Cosmin Meşter), Artur Pătraş (’46 Samuel Zimţa), Viktor Kun, Alex Micle (’60 Alex Mare), Raoul Cristea (’72 Stefan Nikolic) şi Sergiu Pop (cpt.). Rezerve: Andi Maliţa – Dejan Uzelac, Mario Geană şi David Molnar. Antrenor: Cristian Lupuţ
  CSM OLIMPIA SATU MARE : Denis Moldovan – Alin Burdeţ, Paul Copaci, Cătălin Oanea, Tudor Lucaci, Viorel Chinde, Cosmin Zamfir, Florin Mureşan, Nandor Pop, Andrei Zbona şi Ervin Zsiga (cpt.). Rezerve: Patric Toderean – Denis Lazăr, Emanuel Morar, Mousa Samake, Adrian Micaş, Răzvan Prodan, Gueye Mansour, Luca Sabău şi Emanuel Negru. Antrenor: Zoltan Ritli, team manager Alexandru Botos.

  SERIA 10, etapa 8, play-off

  SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 1-1

  CSM Sighetu Marmaţiei – Crişul Sântandrei 2-1

  Clasament

  1.SCM Zalău                                   8            4            3            1            18-9      56

  2.CSM Olimpia Satu Mare           8            2            3            3            11-12    42

  3.CSM Sighetu Marmaţiei            8            4            2            2            12-13    41

  4.Crişul Sântandrei                       8            2            0            6            6-13      34

   

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE