More  MIRCEA GOVOR și RADU ROCA, întâlnire dinamică și plină de entuziasm cu sătmărenii la Piața Someș

  Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, Mircea Govor, alături de candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Roca, împreună cu staff-ul lor de campanie, au avut, sâmbătă dimineața, o întâlnire dinamică și plină de entuziasm cu sătmărenii la Piața Someș.
  ”Alături de Radu Roca, președintele organizației municipale PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, ne-am întâlnit cu producătorii și cumpărătorii din Piața Someș din Municipiul Satu Mare.
  Această vizită ne-a oferit oportunitatea de a discuta direct cu oamenii care contribuie zilnic la economia locală, de a le asculta nevoile și de a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă.
  Ne propunem să aducem schimbări pozitive în comunitatea noastră prin sprijinirea producătorilor locali și îmbunătățirea infrastructurii piețelor. Dorim să creăm un mediu favorabil pentru afacerile locale și să asigurăm accesul cetățenilor la produse proaspete și de calitate”, a spus Mircea Govor după acest moment.
  ”În această dimineață, alături de Mircea Govor, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, am avut privilegiul să participăm la o întâlnire dinamică și plină de entuziasm la Piața Someș din Municipiul Satu Mare.
  Împreună am interacționat cu producătorii locali, apicultorii, florarii și comercianții din comunitatea noastră.
  Întodeauna am acordat o atenție deosebită preocupărilor și nevoilor exprimate de aceștia, evidențiind importanța sprijinului pentru modernizarea infrastructurii pieței și pentru promovarea produselor locale.
  Acești oameni sunt fundamentul comunității noastre și merită întregul nostru suport în eforturile lor de dezvoltare și prosperitate.
  Pe 9 Iunie, votați candidații #PSD !
  👉Primar- Radu Roca- poziția 3 pe buletinul de vot
  👉Președinte Consiliul Județean- Mircea Govor poziția-1 pe buletinul de vot” este mesajul transmis de Radu Roca după această acțiune electorală. 
  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de Nord Vest TV Advertising SRL – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD mandatar financiar coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE