Perechea Andrei Varga-Iulia Pușcaș a impresionat la ”WDSF Open Warsaw” în Polonia

0
600
Sportivii Varga Andrei și Pușcaș Iulia de la Loga Dance School din Satu Mare au impresionat pe ringul de dans la competiția internațională WDSF Open Warsaw desfășurată în Polonia, pe 26 mai 2024.
Cei doi dansatori talentați au obținut rezultate remarcabile în toate categoriile în care au concurat.
La categoria Tineret, Andrei și Iulia s-au clasat pe locul 10 din 28 de perechi participante, demonstrând eleganță și tehnică desăvârșită.
La categoria Adulți, cei doi au reușit să ocupe locul 19 din 33 de perechi, iar în categoria Rising Star au încheiat competiția pe locul 14 din 22 de perechi, confirmând astfel consistența și calitatea pregătirii lor.
Competiția de la Varșovia a reunit unii dintre cei mai buni dansatori din lume, iar performanțele obținute de Andrei și Iulia sunt de apreciat.
“Suntem extrem de mândri de realizările lor. Aceste rezultate sunt o dovadă a muncii și pasiunii lor, precum și a calității pregătirii oferite la Loga Dance School,” a declarat managerul școlii de dans.
”Felicitări, Varga Andrei și Pușcaș Iulia, pentru aceste realizări deosebite!
Le urăm mult succes în continuare și cât mai multe rezultate extraordinare în competițiile viitoare în Slovacia și Germania”, este mesajul transmis de conducerea Loga Dance School Satu Mare.