More  Radu Roca, candidatul PSD la primăria municipiului Satu Mare și Mircea Govor, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, prezenți la slujba Sfinților Constantin și Elena

  Astăzi îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și mama sa Elena, venerați de creștini ca fiind “întocmai cu Apostolii” pentru rolul lor decisiv în încetarea prigonirii creștinilor și răspândirea creștinismului.
  Cu ocazia hramului bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Municipiul Satu Mare, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie.
  Această zi este una deosebită nu doar pentru comunitatea bisericii, ci și pentru aproape 2 milioane de români care poartă numele Sfinților Constantin și Elena.

  Printre cei prezenți la slujbă au fost Mircea Govor, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Radu Roca, candidatul PSD la primăria municipiului Satu Mare și membrii ai Partidului Social Democrat.

  „Cu această ocazie specială, transmit un sincer și călduros “La Mulți Ani!” tuturor celor care poartă aceste nume binecuvântate. Vă doresc sănătate, bucurie și multe realizări!
  Municipiul Satu Mare îi are ca ocrotitori pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, iar sărbătoarea de astăzi ne reamintește de importanța credinței și a unității în comunitatea noastră”, a precizat Radu Roca, candidatul PSD la primăria municipiului Satu Mare.

  ”“Azi, cu prilejul hramului bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din municipiul Satu Mare, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie, marcând această sărbătoare importantă.

  Cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii creștinismului, doresc să transmit tuturor celor care poartă aceste nume binecuvântate cele mai calde și sincere urări de sănătate și fericire.

  La mulți ani!”a declarat candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare.


  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de Nord Vest TV Advertising SRL – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD mandatar financiar coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE