More  Radu Roca, de vorbă cu sătmărenii din zona străzii Căprioarei

  Radu Roca, candidatul PSD la primăria Municipiului Satu Mare a stat de vorbă cu sătmărenii din zona străzii Căprioarei și a avut ocazia să asculte nemulțumirile și preocupările lor. Unii locuitori și-au exprimat nemultumirile legate de lipsa de utilități și de starea precară a drumului.
  „Această zonă, ca multe altele, are nevoie de atenție și intervenții rapide pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. Accesul la utilități de bază, precum apă curentă, canalizare și gaz, este fundamental pentru orice comunitate modernă. De asemenea, un drum asfaltat nu doar că îmbunătățește accesibilitatea, dar contribuie și la siguranța și confortul zilnic al oamenilor.
  Este esențial ca administrația locală să colaboreze eficient și să prioritizeze investițiile în infrastructură, pentru a răspunde nevoilor urgente ale cetățenilor, iar aceste investiții le putem realiza dacă echipa noastră ajunge la conducerea Primăriei Satu Mare.
  Împreună, putem construi un Satu Mare mai prosper, unde fiecare zonă este tratată cu respect și grijă, iar nevoile tuturor locuitorilor sunt ascultate”, a precizat Radu Roca.
  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de Nord Vest TV Advertising SRL – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD mandatar financiar coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE