NEGOCIERI. Mircea Govor: PSD va avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean, doi viceprimari la Satu Mare și un viceprimar la Carei

0
973
PSD Satu Mare a ieșit, în cele din urmă, bine după alegerile locale de duminică. A ieșit pe locul doi, după UDMR, atât la Consiliu Județean cât și la Consiliul Local Satu Mare, depășind astfel PNL. Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul că social democrații vor avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean, doi viceprimari la Satu Mare și un viceprimar la Carei.
Mulțumiri aduse sătmărenilor
Încă de la începutul conferinței de presă, Mircea Govor a vrut să le aducă mulțumiri sătmărenilor care au ieșit duminică la urne și au votat PSD.
”Doresc să exprim recunoștința mea profundă pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o mie și tuturor candidaților Partidului Social Democrat Satu Mare. Voturile dumneavoastră au fost esențiale și, datorită sprijinului vostru, am reușit să obținem peste 32.000 de voturi și să câștigăm 16 mandate de primar, un rezultat de care sunt deosebit de mândru”, a spus Mircea Govor.
Precizări esențiale
Apoi, președintele PSD a făcut câteva precizări în legătura cu candidatura sa.
”Am candidat la funcția de președinte a Consiliului Județean  fiind convins că fac tot ce este mai bine pentru partid și pentru sătmăreni. Niciun moment nu am vrut să pun partidul la dispoziția mea. A fost o campanie grea, iar eu și colegii mei am avut o campanie foarte grea.
Datorită atacurilor permanente ale unor contracandidați din sfera partidelor românești, electoratul maghiar s-a mobilizat exemplar, iar rezultatul s-a văzut.
Eu încerc să  îmi păstrez echilibrul atât în fața colegilor mei, cât și a sătmărenilor.
M-am pus la dispoziția partidului pentru binele locuitorilor județului Satu Mare și al organizației județene PSD.
Nu m-am folosit de partid pentru interesul meu propriu și nici nu am făcut alianțe împotriva firii.”, a precizat Mircea Govor.
Mulțumiri aduse staff-ului de campanie
În continuare, Mircea Govor a mulțumit staff-ului de campanie și a felicitat pe toți primarii PSD.
”Le mulțumesc colegilor din staff-ul meu de campanie. O echipă extraordinară formată din: Adrian Micle, Bianca Șorian, Teodora Rentea, Cătălin Filip, Sorin Stanean, Ionuț Săvescu, Roxana Petca, Adrian Ardelean, Raul Babtan, Cristina Tămășan-Ilieș, Mirela Suciu, Cristian Godeny, Claudiu Tămășan, Manuela Rogoz, Maria Ardelean, Adela Stanean, Poias Radu, Leschian Daniel, Cosmin Domnisan, Pop Alexandra, Larisa Vadasz, Rebeca Dragomir, Adi Maxim, Mihaela Mândrut, Luca Corodi Buzaș, Camelia Someșan, Diana Jula, Anetta Aranyos, Alexandra Bulgarean, Alexandra Madas, Sergiu Cristea, Sergiu Negrea, Codrina Dunca și Paul Dunca, Bogdan Greties, Diana Ene, Sergiu Cusner, Casian Duba, Carla Bărbulescu, Raluca Câmpean, Dănilă Alexis Robert, Adrian Călin, Sergiu Suciu, Mocar Ovidiu, dar mulțumirile mele se îndreaptă către fiecare coleg în parte care și-a adus aportul la această campanie electorală.
Felicitări candidatului PSD la primăria municipiului Satu Mare, Radu Roca, cu toata echipa de consilieri locali. Felicitări tuturor primarilor, consilierilor județeni si locali. De asemenea, mulțumesc reprezentanților zonali pentru buna organizare și pentru munca depusă.
Datorită încrederii sătmărenilor suntem locul 2 pe județul și municipiul Satu Mare. Am demonstrat că suntem o echipă unită, puternică și determinată, pregătită să aducă schimbări pozitive pentru județul Satu Mare”, a mai spus Mircea Govor.
Negocieri politice
Spre finalul conferinței de presă, Mircea Govor a dezvăluit rezultatele negocierilor avute cu UDMR.
”În urma negocierilor politice vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean Satu Mare, doi viceprimari la municipiul Satu Mare și un viceprimar la municipiul Carei.
Pentru următorii 4 ani tot ceea ce am promis în campania electorală trebuie să facem, altfel ne pierdem credibilitatea.
Dacă nu am reușit să fiu președinte la Consiliu Județean, voi fi vicepreședinte.
Ceilalți (liberalii) trebuie să se gândească cum și-au lăsat primarii, fără niciun ajutor politic.
Sunt mândru de marea familie a PSD.
Am încheiat această cursă electorală cu succes, atingându-ne obiectivele propuse. În numele echipei noastre, vă mulțumesc pentru susținerea acordată și pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o. Votul dumneavoastră masiv ne responsabilizează și ne motivează să continuăm să lucrăm cu dedicare pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră și pentru a aduce un plus de valoare comunității noastre”, a încheiat Mircea Govor.