More  Fotbal județean. Renunță Victoria Carei și Oașul la locurile din Liga 3-a?

  Se pare că iubitorii fotbalului sătmărean s-au bucurat prea devreme de promovarea în eșalonul trei  a celor de la Oașul Negrești Oaș și de posibilitatea ca județul să fie reprezentat de patru echipe în ediția viitoare a Ligii a 3-a.
  Circulă zvonuri , deocamdată neconfirmate oficial, că din păcate din patru echipe câte am crezut inițial că vor fi din județul Satu Mare în seria a 10-a a Ligii a 3-a vor rămâne doar două. Ar fi vorba de CSM Olimpia Satu Mare și FC Olimpia 1921 Satu Mare.
  Supriza mare vine dinspre Victoria Carei, echipă care a făcut un sezon bun în liga a 3-a și care a strâns în medie 700 de spectatori pe meci. Careienii nu ar avea bugetul asigurat pentru liga a 3-a și ar prefera să revină la nivel de Liga a 4-a elite cu un lot formay din jucători din zonă.
  De altfel, tot pe surse am aflat că jucătorii își caută deja alte angajamente, frații Marina și Fila sunt în vizorul noupromovatei din Bihor, CS Diosig.
  Oașul Negrești are și ea probleme în alcătuirea unui buget minim pentru liga a 3-a și există și în acest caz șanse mari ca echipa să nu facă pasul spre liga a 3-a.
  În aceste condițiii deși a retrogradat la finele sezonului trecut, FC Olimpia 1921 ar avea loc asigurat în Liga a 3-a. Rămâne de văzut dacă noua conducere va avea și posibilități financiare de a merge mai departe.
  Rămâne de văzut dacă în aceste condiții FRF va reuși să adune 100 de echipe pentru a completa toate cele 10 serii ale Ligii a 3-a. Data limită de înscriere în Liga a 3-a e 15 iulie.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE