Spadasinul Alex Oroian și-a încheiat studiile de masterat la ”Universidad Europea –Real Madrid”

0
336

Performanță remarcabilă și pe plan personal nu doar sportive obținută de spadasinul sătmărean Alex Oroian.
Multiplul campion la spadă de la CSM Olimpia Satu Mare a absolvit cu brio cursuroșe ”Universidad Europea – Escuela Universitaria Real Madrid” iar festivitatea de absolvire a avut loc pe stadionul celor de la Real Madrid.
“Acestea sunt câteva momente de la ceremonia mea de absolvire de la Universidad Europea – Escuela Universitaria Real Madrid, desfășurată la emblematicul Santiago Bernabeu. Acești ani au fost plini de provocări și lecții valoroase, iar acum sunt pregătit să înfrunt viitorul cu tot ce am învățat. Sunt recunoscător tuturor celor care m-au susținut pe parcurs!“, a punctat spadasinul Alex Oroian pe pagina personală de facebook.
Și conducerea CSM Olimpia a ținut să-I transmit un mesaj spadasinului după festivitatea de absolvire de la Madrid.
”Alex Oroian, unul dintre cei mai buni spadasini ai României, și-a încheiat studiile de masterat la o facultate finanțată de către Real Madrid CF.
Sportivul clubului nostru a absolvit Universidad Europea din Madrid, unde a urmat un program de master în nutriție sportivă. Ceremonia de absolvire a avut loc la emblematicul Santiago Bernabeu, unde a fost prezent și Florentino Perez, președintele clubului Real Madrid CF.
Felicitări, Alex! Suntem mândri de tine!” transmite conducerea CSM Olimpia Satu Mare pe pagina oficială de facebook.
Felicitări ALEX!