More



    Atenție ! Media temperaturii de păstrare este de 12 grade Celsius pentru sandwich-ul pe care îl punem la școală copilului !

    Trăim în era vitezei și mulți dintre noi preferă să ofere copiilor sub formă de gustare sau chiar să țină locul unei mese întregi un sandwich pentru la școală . Ca părinți, ne dorim ca , copiii noștrii să mănânce cât mai sănătos și ne gândim că mai bine le facem un sandviș pentru școală , decât să își cumpere tot felul de snacksuri/crochete/grisine etc. de la magazin.

    Sandvișurile sunt preferate de copii , sunt gustoase, dar nu întotdeauna și sănătoase dacă nu se respectă modul de păstrare al ingredientelor utilizate la sandwich .  Pe lângă aditivi, sare sau zahăr , trebuie să ținem cont și de modul de păstrare ale alimentelor folosite la realizarea pachețului pentru școală .

    InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații privind modul de păstrare/ depozitare al alimentelor componente din sandwich .

     

    Mod de păstrare al alimentelor pentru pachețelul copiilor

     

    Pâine

    A se păstra până la maximum 22 grade Celsius

     

    Cașcaval

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

     

    Șuncă

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +0 … +5 grade Celsius

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +8 grade Celsius

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +10 grade Celsius

     

    Parizer

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

     

    Brânză topită

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

     

    Ketchup / Muștar / Maioneză

    A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +25 grade Celsius

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE