More

    Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures. Cel putin 5 persoane au murit, o femeie este ranita

    helicopter crash texas uni1

    Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in zona lacului Taureni din judetul Mures, iar la ora transmiterii acestei stiri mai multe echipaje ISU si SMURD se indreapta spre locul accidentului.

    UPDATE 21:00 Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav, in urma prabusirii unui elicopter in zona lacului Taureni din judetul Mures, a declarat purtatotul de cuvant al ISU Mures, Gagyi Mihai.

    Seful SMURD Mures, medicul Cristian Boeriu, a declarat ca la locul accidentului a fost trimis un echipaj de reanimare si altul pentru victime multiple.
    Boeriu a afirmat ca din informatiile obtinute de la localnici, elicopterul ar fi apartinut omului de afaceri Sorin Terbea, care s-ar fi aflat in aparatul de zbor.

    Cine este Sorin Terbea
    Sorin Terbea este un personaj influent in Mures. Are un grup de firme dar conduce si societatea de salubritate din oras. In 2010 a fost ales presedintele Federatiei de Futsal. Insa la sfarsitul anilor ’90 a fost cercetat si condamnat pentru infractiuni de ordin economic. Atunci a primit doi ani cu suspendare si a fost gratiat de presedintele Emil Constantinescu.
    Terbea a intrat din nou in atentia autoritatilor intr-un scandal de coruptie in fotbal in care a fost implicat si seful arbitrilor Vasile Avram.
    Fostul sef al arbitrilor Vasile Avram, omul de afaceri Sorin Terbea si ceilalti inculpati din dosarul de corupţie din arbitraj au fost achitati, potrivit deciziei luate in luna mai de Curtea de Apel Bucuresti.

    SURSA:stirileprotv.ro

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE