More

    Olimpia II se antrenează de două săptămâni, Oarul şi-a amânat reunirea

    liga4

    Încet încet, şi echipele din Liga a IV-a Elite îşi încheie vacanţa de iarnă. Prima formaţie de top care şi-a reluat antrenamentele este FC Olimpia II, în timp ce Someşul Oar, campioana de toamnă şi-a amânat reunirea lotului programată pentru azi.

    Someşul Oar a rămas la finalul anului fără câţiva jucători importanţi. La Adi Marinaş s-a renunţat, George Petcuţ a plecat acasă la Arad, Eugen Hanus la muncă în străinătate, iar Gabi Cădar se pregăteşte cu Olimpia. Reunirea ar fi trebuit să aibă loc azi la ora 16.00, însă conducerea a decis să o amâne cu o săptămână.
    Se pare că Oarul este în discuţii cu tineri jucători de la Olimpia II, chiar şi din judeţele vecine, urmând ca până săptămâna viitoare lotul să fie definitivat. Până atunci însă, Someşul va avea sâmbătă banchetul la Oar. Despre cantonament, conducerea speră ca echipa să se pregătească la Ocna Şugatag. Dar există şi un plan B, undeva în judeţ.

    Olimpia II Satu Mare este prima formaţie din elită care şi-a reluat pregătirile. De două săptămâni, echipa de pe locul doi face antrenamente. Se pare că la finalul săptămânii echipa va pleca în cantonament la Tăşnad, pentru o mai bună pregătire fizică. Au revenit în lot Patric Pop de la Oar şi Peter Tenpfli de la Schwaben Cămin, dar lipseşte Lukacs, plecat cu prima echipă în cantonament la Ocnă.

    Echipa care completează podiumul Ligii a IV-a Elite, Luceafărul Decebal a sunat adunarea pe 3 februarie, la fel ca şi Oarul. Atacantul Dănilă nu a fost reţinut în lotul Olimpiei, dar se pare că nici la Decebal nu mai vrea să continue. Se pregăteşte să plece la muncă în Anglia. Însă antrenorul Cosmin Iuhas s-a orientat rapid şi este în discuţii avansate cu fostul său coleg de echipă, Adrian Marinaş. Mai sunt discuţii cu 2-3 jucători, însă deocamdată nimic concret. În plus se doreşte cooptarea la echipă a câtorva oameni de fotbal dar şi sponsori, pentru a da o faţă nouă, o “altfel de echipă“, cum a spus chiar Iuhas. Ca obiectiv, Decebalul doreşte să câştige fiecare meci şi să joace finala Cupei României.

    În top 4 la final de tur se află şi Talna Oraşu Nou. Aici antrenorul Dacian Nastai ne-a declarat că discuţii referitoare le echipă, jucători, reunire şi cantonament, va discuta cu preşedintele Paul Bute la începutul săptămânii viitoare.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE