More

    Tibi Csik: “Mă bucur că suntem acoperiți la capitolul juniori!”

    Amical Olimpia - FC Zalau (129) ---

    Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei în amicalul câștigat sâmbătă, 3-0 cu FC Zalău.

    Tehnicianul ”galben-albaștrilor” a apreciat disponibilitatea la efort a elevilor săi în condițiile în care vremea a fost din nou caniculară la ora meciului.

    ”E un efort în plus pe care îl faci la temperaturi ridicate. Dar băieții au avut un ritm bun, am dominat de la început și, cu excepția unor mici greșeli făcute pe parcursul meciului, în rest putem să fim optimiști. Mai sunt două săptămâni în care mai putem regla mecanismul și în care trebuie să găsim o formulă ideală de echipă”, a spus Tibi Csik care nu e speriat de noua regulă a FRF, care impune folosirea a doi juniori pe parcursul meciurilor în Liga a 2-a.

    ”Din fericire la acest capitol suntem asigurați. Avem zece juniori care pot face față la nivelul ligii a 2-a. Plus că sunt și alții în vizor de la echipa de juniori A. Și în amicale au dat un randament bun și cred că a contat mult pentru ei că sezonul trecut au câștigat Cupa Federației, că au jucat la echipa a 2-a cu seniorii și că au crescut ca valoare”, a punctat Tibi Csik.

    Legat de noutățile de la echipă, tehnicianul Olimpiei se declară mulțumit de randamentul celor veniți sau reveniți. ”Atât Boștină cât și Roatiș care au revenit ne vor ajuta, Takacs și Tătaru clar vin cu un plus”, a amintit Csik, care mai are o mică problemă de rezolvat. După retragerea neașteptată a lui Sălăgeanu ar mai avea nevoie de un jucător de bandă stânga.

    ”Suntem în negocieri cu trei jucători. Nu dau nume, sper ca măcar unul să ajungă până miercuri la Satu Mare”, a completat Csik.

    În privința programului până la prima etapă de la Reșița de pe 29 august, Olimpia va mai juca un singur amical, sâmbătă, la Jucu cu Unirea. Tehnicianul Olimpiei spune că va folosi acel meci ca pe o repetiție generală înaintea startului oficial de sezon și că a renunțat la jocul cu CSM Sighet de miercuri pentru a evita noi accidentări.

    De remarcat că, de la începutul pregătirilor și până acum, Olimpia a avut la antrenamente 61 de jucători… Încet, lotul s-a cristalizat, unii au plecat la mai bine, Onicaș și Mărkuș, alții s-au lăsat, Sălăgeanu, iar la alții s-a renunțat!

    Olimpia va începe campionatul pe 29 august cu un meci în deplasare la Metalul Reșița.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE