More

    Recoltă bună la Dorolţ!

    13288107_924106061031851_633823177_o

    Matematic campioană cu o etapă înainte de finalul Ligii a 4-a de elită, Recolta Dorolţ nu a putut sărbători oficial la Doba deoarece adversara de miercuri nu s-a prezentat… Aşadar şampaniile au mai stat două zile la rece şi, aseară, au fost destupate la finalul partidei cu Viitorul Vetiş din cadrul ultimei etape.

    Rezultatul nici n-a mai contat. Recolta a sărbătorit cu fanaticii ei fani primul titlu din istoria clubului iar la finalul jocului jucătorii şi staff-ul echipei din Dorolţ au avut parte şi de o mică festivitate organizată de AJF Satu Mare.

    Vicepreşedintele AJF Satu Mare, Zoltan Pataki, alături de fostul internaţional Iosif Vigu le-au înmânat trofeul de campioni şi le-au urat mult succes celor din Dorolţ la barajul de promovare în Liga a 3-a.

    Este primul titlu la nivel de seniori şi pentru antrenorul Mihai Sabău.Acesta are în palmares rezultate foarte bune cu echipele de juniori şi copii de la LPS dar în iarnă a acceptat provocarea de a prelua şi favorita la titlu din elite. Ambiţios cum îl ştim, Mihai Sabău nu se va mulţumi doar cu titlul din elite ci va încerca să cucerească şi Cupa României, faza judeţeană şi mai ales să promoveze cu Recolta în Liga a 3-a.

    „ Noi am mai avut echipă bună la Dorolţ de alungul vremii. Am fost mai mereu în top dar nciodată n-am reuşit să şi câştigăm titlul în fotbalul judeţean. Sperăm să nu ne oprim aici şi să câştigăm şi barajul de promovare” a spus Alexandru Vincze, preşedintele clubului. Acesta i-a mulţumit în principal primarului Mihai Găman pentru implicarea totală în acest proiect…

    De altfel comuna Dorolţ a demonstrat de câţiva ani că e una care pune mare preţ pe sport şi pe condiţii. La Dorolţ avem poate cel mai bun gazon din judeţ, baza sportivă e elegantă şi primitoare. Există un teren sintetic cu nocturnă şi o sală de sport bine întreţinută. Plus un teren excelent la… Dara.

    La Dorolţ avem totuşi jucători care nu sunt la prima ispravă de acest gen din fotbalul judeţean. Veteranii Oşan, Gavrilescu, Feier sau Mandi au mai câştigat în trecut campionatul judeţean. E drept cu alte echipe.

    Bătălia pentru titlul de golgheter
    Dacă meciurile rămase de jucat în ultima etapă nu mai pot aduce modificări în clasament, în schimb în joc a mai rămas titlul de… golgheter din elite.

    Imi Nagy de la Oar avea 23 de goluri marcate după acel 9-2 cu Decebal dar n a mai apucat să –şi completeze zestrea deoarece miercuri

     

    . Singurul care ar putea să-i depăşească pe cei doi e… Lihet de la Decebal. Vârful Luceafărului are 16 goluri marcate până acum şi cu… opt marcate la Ardud l-ar egala pe Ghiriti.

    Sâmbătă, 28 mai
    Ardud – Decebal (ora 17.00, Ş. Bathory, Cr. Pop, C. Man, L. Năstruţ)
    Duminică, 29 mai
    Micula – Doba (brigadă Oradea, Z. Pataki)
    Moftinu Mic – Tăşnad 1-3
    Carei – Oar 1-4
    Botiz – Oraşu Nou 0-3 (f.j.)
    Beltiug stă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE