More


  DOLIU. Sătmăreancă, ucisă de coronavirus

  - Advertisement -

  Pandemia de coronavirus a mai făcut o vixctimă la Satu Mare. Este vorba despre Ramona Roventa, grefier informatician la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Aceasta a decedat așteptând să fie transferată la un spital din țară care are un plămân artificial, singurul lucru care o mai putea salva.

  Avea nevoie de un plămân artificial
  Pacienta, confirmată cu COVID-19, a fost internată la Spitalului Județean Satu Mare, pe Secția de Terapie Intensivă, și a decedat în timp ce aștepta un posibil transfer la un spital mai avansat din România.

  De fapt, victima avea nevoie de un aparat ECMO (plămân artificial) pe care Spitalul Județean Satu Mare nu îl deține. A așteptat astfel transferul la un alt spital din țară care are un astfel de aparat, vital pentru femeie, lucru care, din nefericire, nu s-a mai întâmplat.

  Din nefericire, după circa 12 zile de comă indusă, pacienta a pierdut lupta pentru viață.

  Anunțul făcut  de colegi săi din sindicat
  Anunțul a fost făcut luni pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial:

  ”Deși am reușit sa luăm legătura și am fost în permanentă legătura cu Ministrul Justiţiei, care și-a arătat toată disponibilitatea și implicarea pentru a facilita transferul, în urmă cu aproximativ o oră colega noastră Ramona a decedat.

  Din păcate, se pare ca a fost prea târziu pentru ea. A cedat la cel de-al doilea stop cardiorespirator.

  Este al treilea deces din rândul personalului auxiliar de specialitate din instanțele judecătorești și parchetele de pe lângă acestea.

  Dumnezeu să o aibă în pază!”, se arată în informarea făcută de colegii de sindicat.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img