More


  Echipa PSD la Hramul Sfântului Andrei ,din Curtuiuș

  - Advertisement -
  Siguranța unui trai mai bun
  În zi de sărbătoare aceștia au ales să se roage în prezența ÎPS Timotei Sătmăreanul
   Candidații PSD la Alegerile Parlamentare din 06 Decembrie Radu Cristescu ,candidatul PSD Satu Mare  la Camera Deputaților și Radu Roca ,candidatul PSD Satu Mare la Senat împreună cu președintele PSD Satu Mare Ionuț Oneț ,fostul Președinte al PSD Satu Mare Mircea Govor dar și cu membrii PSD Florin Mulcuțan și Octavian Ardelean au ales ca în zi de sărbătoare de Sfântul Andrei să fie prezenți la Biserica din Curtuiuș care poartă numele apostolului ocrotitor al românilor.Slujba a fost oficiată de ÎPS Timotei Sătmăreanul .

  “Când oamenii te primesc cu zâmbet, cu bucurie și îți spun sincer “Ne bucurăm că sunteți cu noi” ai motive de bucurie și împlinire sufleteascădar ai și responsabilitate.

   Asta dorim, să fim alături de ei să    redobândim încrederea oamenilor !

  Azi, împreună cu candidații și Staff-ul PSD, am participat la hramul Bisericii Sfântul Andrei din municipiul Satu Mare, o sărbătoare de suflet a frumoasei comunități din Curtuiuş.

  Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române al Maramureșului și al Sătmarului, înconjurat de un sobor de preoți.

  La mulți ani tuturor celor care poartă numele sfântului Andrei, ocrotitorul românilor!!! ,” a declarat pentru Gazeta de Nord Vest Radu Roca candidatul PSD la Senatul României.
  Comandat de PSD Satu Mare, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200020


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img