More


  Inedit! Gală ONLINE pentru premierea celor mai buni karateka din județ!

  - Advertisement -

  Pe data de 18.12.2020 conducerea AJKarate va organiza in premiera o festivitate de premiere , una mai deosebita în vreme de pandemie .

  ”Nu vrem sa intrerupem traditia. Timp de 5 ani am organizat Gala Karateului Satmarean…am reusit sa premiem sute de karateka in acesti 5 ani…am oferit premii substentiale desigur in limita posibilitatilor. Din pacate anul acesta nu avem posibilitatea sa organizam aceasta festivitate doarece sunt reguli stricte din cauza pandemiei reguli care trebuie respectate pt sanatatea tuturor.

  Asadar ne adaptam vreurilor si datorita tehnologiei putem sa avem un altfel de Gala.

  Totul va fi organizat online (in direct) si vom comunica cu sportivii si familiilor lor cu ajutorul internetului.” Ne a transmis Robert Magos, președintele AJK Satu Mare.

  Asadar fiecare conducator de club care este membru AJK (4  cluburi..Energy Lazuri.Okinawa.Samuraiul) va nominaliza 10 sportivi.

  Antrenorii Anzik Arnold.Nyesti Csaba.Filer Ivan si Magos Robert vor fi in comisie de jurizare.

  ”Doarece anul acesta am avut competitii doar online asadar se va lua in calcul rezultatele de la aceste competitii.Desigur  la acest eveniment tinuta de gala va fi obligatorie. ”mai spune Robert Magos

  Presedintele Asociatiei Judetene de Karate Shihan Magos Robert vine cu o rugaminte  cfcătre cei  care au posibilitatea de  contribui financiar  la  premiere o pot face in contul Asociatiei Judetene de Karate si Arte Martiale din Satu Mare : RO39BTRLRONCRT0267041701 deschis la Banca Transilvania Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img