More


  DECLARAȚIE. Ioana Bran: ”Românii care au ieșit la vot merită tot respectul!”

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, își arată respectul pentru Românii care au ieșit duminică la vot. De asemenea, prin intermediul unei postări pe Facebook, ioana Bran atrage atenția președintelui României să își îndrepte atenția și spre ”poporul său”, doar spre guvernul său”. În cele ce urmează, prezentăm integral poziția deputatului PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

  Prezența la vot la Satu Mare nu a fost foarte mare, dar după două săptămâni de carantină, e de înțeles!… Îi felicit însă pe cei care au îndurat frigul, pandemia și au lăsat sărbătoarea de Sfântul Nicolae deoparte pentru a merge la vot! Sigur că procentul la nivel național este mic, dar… nu pot decât să le spun „Bravo!” celor care au votat și au înțeles că a fost un moment decisiv pentru următorii patru ani.

  Rezultatele arată că PSD este în continuare partidul în care românii au cea mai mare încredere. Iată că nu e destul să fii la guvernare și să ai din președitele țării purtător de cuvânt… Oamenii vor mai mult de la cei care conduc și este firesc. Perioada pe care o traversăm este extrem de dificilă: firme închise, industria HoReCa aproape de faliment iar șomajul este, pentru mulți, singura opțiune.

  Sper ca rezultatul votului să se regăsească în viitorul Guvern. La urma urmei, aceasta este dorința românilor! Iar Klaus Iohannis trebuie odată și odată să se gândească și la „poporul meu”, nu doar la „guvernul meu”!

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img