More


  GEST CARITABIL. Sânge și plasmă donate de o parte din angajații Apaserv

  - Advertisement -

  Gest deosebit făcut de o parte dintre angajații Apserv Satu Mare SA. Peste 20 de angajați de aici au donat sângăt, iar dintre aceștia, patru au donat și plasmă pentru a salva vieților puse în pericol de pandemia de coronavirus.

  În cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, în organizarea Sindicatului Liber Comunala, 22 de salariați de la Apaserv Satu Mare S.A. s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge. Dintre aceștia, 4 angajați vindecați de COVID 19 au donat și plasmă (plasma din sânge conține anticorpi care i-ar putea ajuta pe alții să lupte mai bine împotriva noului coronavirus, astfel poate salva vieți). Este de menționat fatul că Apaserv Satu Mare a mai organizat de nenumărate ori asemenea acțiuni, inclusiv pentru colegi care sufereau de diferite boli.

  În legătură cu această acțiune, liderul de sindicat Mircea Suciu, inițiatorul acțiunii, a declarat următoarele: ” Încurajăm colegii pentru a dona sânge, aceștia arătîndu-se receptivi, înțelegând importanța acestui fapt. Știm că mai ales în această perioadă grea este nevoie de cât mai mulți donatori, astfel dorind să dăm și un exemplu societății. Mulțumesc colegilor implicați, dar nu în ultimul rând salariaților de la Centrul de Transfuzie Sanguină. Menționez că totul este foarte bine organizat, aici referindu-mă la personalul de excepție, curățenie, condiții de igienă, timp de așteptare. Rog pe această cale toți colegii, respectiv toți sătmărenii, să fie receptivi și să doneze. Astfel putem salva vieți!”

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img