More


  Pregătiri pentru VACCINAREA sătmărenilor

  - Advertisement -
  La nivelul județului Satu Mare s-a constituit Grupul de lucru în cadrul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 format din patru reprezentanți responsabili din cadrul Instituției Prefectului, Direcției de Sănătate Publică, Garnizoanei Satu Mare și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare care va monitoriza organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare de pe raza județului Satu Mare.
  Vor fi astfel patru centre în ambulatoriile spitalelor pentru personalul medical, 12 centre pentru vaccinarea populației și o caravană mobilă pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a celor nedeplasabile. Vaccinarea este un act voluntar și gratuit, iar vaccinul este în acest moment în curs de aprobare la Agenţia Europeană a Medicamentului.
  În continuarea ședinței săptămânale, alături de șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne, a fost stabilită desfășurarea evenimentelor prilejuite de comemorarea a 31 de ani de la Revoluția din 1989, respectiv omagierea eroilor căzuți pentru libertate.
  Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img