More


  ACCIDENT GRAV. Șapte VICTIME au ajuns la SPITAL

  - Advertisement -

  Un grav accident de circulație soldat cu șapte victime s-a prosus aseară în Orașu Nou. Cele șapte victime au fost transportate la spital.

  Șapte persoane cu vârste cuprinse între 5 și 45 de ani au suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier produs aseară in jurul orei 19.30, pe raza localității Orasu Nou.

  Din primele date se pare ca un sofer, de 26 de ani, din Orasu Nou, ar fi efectuat o manevra de depășire încălcând marcajul continuu și astfel intrand in coliziune cu un auto condus de o femeie, de 45 de ani, din aceeași localitate, care ar fi efectuat un viraj la stânga fără sa se asigure.

  Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 7 victime, rezultate în urma unui accident rutier, în localitatea Orașu Nou.

  La fața locului s-au deplasat 9 pompieri militari ai Secției de Pompieri Negrești Oaș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

  Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI.

  Șapte persoane au fost implicate în accidentul rutier, suferind de leziuni, patru fiind transportate cu ambulanțele SMURD la UPU Satu Mare, celelalte trei au fost transportate la CPU Negrești Oaș.

  În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, in cadrul căruia se efectuează cercetări pt stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img