More


  Adrian Ștef – Pro România: “Suntem alternativa pentru sătmărenii care s-au săturat de blaturile partidelor mari”

  - Advertisement -

  În ultima conferință de presă pe care am susținut-o împreună cu colegul meu Octavian Petric înainte de alegerile parlamentare le-am mulțumit sătmărenilor pentru feedback-ul pozitiv pe care l-am primit în timpul vizitelor electorale din localitățile județului, ceea ce ne determină să fim optimiști cu privire la rezultatul scrutinului de duminică.
  Așa cum arată și ultimele sondaje de opinie realizate la nivel național de firmele specializate, Pro România se clasează într-o poziție foarte favorabilă, având șanse să decidă componența viitorului guvern, în urma unei alianțe pentru fomarea majorității politice.
  Am subliniat, însă, că ne vom oferi sprijinul doar unui guvern care va prelua de la bun început în programul său pe următorii patru ani principalele puncte care se regăsesc în programul Pro România:
  Venitul minim garantat fiecărui român în timpul crizei generate de pandemia Covid;
  Sprijin financiar pentru IMM-urile cele mai afectate de criza economică, special pentru cele din domeniul HoReCa;

  Redeschiderea școlilor în condiții de siguranță;
  Testarea în masă, gratuit, a întregii populații, aceasta fiind considerată singura strategie eficientă în lupta împotriva Covid, nu carantinarea abuzivă.
  De altfel, Pro România a cerut mereu insistent renunțarea la carantină și începerea testării în masă a populației, considerând că și recenta ridicare a carantinei în municipiul Satu Mare și alte orașe din țară face parte doar dintr-o strategie cinică a actualilor guvernanți, care nu prea aveau cum altfel să păcălească electoratul să meargă la vot, fiindcă pe declarațiile ce trebuiau completate pentru deplasarea în afara domiciliului nici măcar nu era trecută vreo rubrică ce trebuia bifată pentru a putea oamenii să ajungă în secțiile de votare.
  Așa cum am prevăzut, au profitat de minivacanța de Ziua Națională pentru a face cât mai puține teste, reducând astfel, din pix, numărul de infectări, pentru a le da alegătorilor un fals sentiment de siguranță. Dacă făceau câte 50.000 de testări zilnic în toată țara, așa cum au promis inițial, acum era dezastru în statistici și ar fi trebuit să amâne alegerile, ceea ce ar fi fost dezastru pentru ei.

  Mi-am exprimat, de asemenea, dezamăgirea și față de felul în care autoritățile locale au organizat manifestările de Ziua Națională și am subliniat că întreaga bătaie de joc a fost cauzată de blatul dintre partidele mari la nivel local, noi fiind singurii care ne străduim să facem opoziție și să constituim o alternativă reală în preferințele electorale ale sătmărenilor.
  Îi îndemn pe sătmăreni să aleagă oameni cu experiență vastă atât în administrația județeană, cât și în Parlament, de numele cărora se leagă cele mai mari investiții publice din județul Satu Mare din ultimii 30 de ani, adică Adrian Ștef și Octavian Petric. Mulțumim pentru încredere și pentru speranțele care vă leagă de noi, vă asigurăm că nu vă vom dezamăgi!

   

  Comandat de Pro România, realizat de Nord Vest TV Advertising SRL, cod mandatar financiar 11200008  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img