More


  Autostrada Codrului prinde contur!

  =

  În cele trei luni de la reluarea modernizării drumului județean DJ 193A, lucrările au avansat într-un ritm susținut.

  Consiliul Județean Satu Mare a profitat din plin de vremea bună, inclusiv în primele trei săptămâni ale lunii decembrie, și a realizat lucrări pe o porțiune importantă a drumului care străbate localitățile Amați-Rușeni-Tătărăști-Necopoi-Homorodu de Jos-Homorodu de Mijloc-Homorodu de Sus-Solduba-Hodișa-Socond-Rătești.

  Până în prezent, a fost așternut un strat de bază pe o lungime de 18 km, pe 16 km s-a așternut stratul de uzură, iar pe o porțiune de 5 km se circulă pe balast stabilizat.


  În paralel cu aceste lucrări, a fost realizat un zid de sprijin în lungime de 110 metri, rigole carosabile pe o suprafață de 275 de metri și au fost montate 25 de podețe noi și 8 podețe tubulare.

  “Încheiem anul cu 53% din acest proiect realizat. Mai avem mult de muncă pe acest tronson, dar imediat ce vremea va permite vom relua lucrările în forță. Doresc să le mulțumesc locuitorilor din această zonă pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe tot parcursul lucrărilor, dar și în perioada în care proiectul a avut sincope”, a afirmat președintele Pataki Csaba, marți, la recepția parțială a lucrărilor executate pe DJ 193A.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img