Avansări în grad la jandarmi de Ziua Națională a RomânieiJandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a primi recompensele cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României.
Pe platoul din curtea unității, domnul Colonel Ovidiu – Adrian POPA – Inspectorul Șef al unității a dat citire Ordinului prin care un ofiţer și nouă subofiţeri, pentru rezultate deosebite în îndeplinirea misiunilor, sunt avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către Inspectorul Şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.
Lista celor avansați este următoarea:
În gradul de căpitan:
Locotenent ROB COSMINA – ELENA
În gradul de plutonier adjutant
plutonier major BALOG IOAN – MARCEL
plutonier major BIRO MIHALY – LORANT
plutonier major COSMA CRISTIAN
plutonier major DONCA SERGIU – IOAN
plutonier major IONESCU CRISTIAN – MARIUS
plutonier major JULA VIRGIL – GHEORGHE
plutonier major MEDVEI ATTILA
plutonier major MORAR TOMA – IOAN
plutonier major RACOLȚI CLAUDIU – IOAN
Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că această avansare aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.
Tot cu această ocazie au fost prezentați cei 6 subofițeri încadrați din sursă externă pentru perioada stării de alertă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts