More


  BOLID FURAT din Marea Britanie, descoperit la Petea

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit și indisponibilizat un autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie.

  În data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 9.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră cetăţeanul român L.N. în vârstă de 22 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie.

  Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date cu mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în data de 22 octombrie a.c..

  Mașina, în valoare de aproximativ 27.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img