More


  BUCURIE. Ne îndreptăm spre un CRĂCIUN LINIȘTIT la Satu Mare

  - Advertisement -

  Dacă ținem cont de situația pandemică din județ din această perioadă, se poate spune că ne îndreptăm spre un Crăciun liniștit la Satu Mare.

  La cum decurge situația în acest moment, carantina impusă la nivelul municipiului Satu Mare a dat roade. Cazurile noi în județ se află pe un trend descendent, numărul vindecărilor este destul de ridicat, iar numărul cazurilor active se află în continuă scădere.

  În această situație, este foarte puțin probabil ca, de Crăciun, în județ să fie luate măsuri drastice anti-covid.

  Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu mare au fost rapiortate 53 de cazuri noi, ajungându-se, astfel, la un total de 6.258 de cazuri raporate în județ de la începutul pandemiei și până în prezent.

  Cu acest număr redus de cazuri noi, incidența COVID-19 în județ a scăzut la 2,9 la mia de locuitori.

  Demn de remarcat este li faptul că, tot în ultimele 24 de ore, în județul nostru au fost raportate 127 de vindecări, de la 5.033 ieri, la 5.160 astăzi.

  Dacă din numărul total de cazuri confirmate în județ, scădem numărul vindecărilor, dar și al celor 88 de decese, ajungem la concluzia că, în momentul de față, în județul nostru mai sunt active 1.010 cazuri de COVID-19.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img