More


  Cadouri, felicitări și mulțumiri din partea Filarmonicii Dinu Lipatti

  - Advertisement -

  Sub genericul „Iată vin colindători”, Emoke Kovacs, directorul filarmonicii sătmărene, împreună cu întreg colectivul au pregătit pentru această perioadă un bogat program simfonic adaptat la timpul și timpurile pe care le trăim. Alături de mulțumirile aduse Măriei Sale Spectatorul orchestra simfonică, inima acestui lăcaș de cultură, transmite prin aceste rânduri și regretul că nu a putut fi în contact direct cu el și speră ca în anul care urmează să-și ocupe bucuros locul în sală sau în lojă.

  Miercuri, 23 decembrie, ora 18.30, orchestra va prezenta online, „Concertul de Crăciun” sub bagheta maestrului Ştefan Novak. Din program: “White Christmas”, “Winter Wonderland”, “Greensleeves”, “ The Christmas Waltz” și multe altele.

  Vineri, 25 decembrie, ora 18,30, în interpretarea ansamblului Quintessence se poate audia pe aceleași căi, site-ul http://www.filarmonicasm.ro, fb și yt., suita „Spărgătorul de nuci” a lui Ceaikovski, interpreţi fiind Tussai Elisabeta – flaut, Ruxandra Sericiuc – oboi, Bogdan Bâtcă – corn, Csongor Mihalca – fagot, Zsolt Lukacs – clarinet.

  Sâmbătă, 26 decembrie, ora 18,30, Classic Brass și invitaţii săi vor reintra ȋn casele dumneavoastră, aducând colinda lor frumoasă ȋn a doua zi de Crăciun.

  Prima ediție a „Concertului de Anul Nou” al Filarmonicii Dinu Lipatti este pregătită pentru ziua de sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Asupra orei și a modalității de participare a melomanilor la eveniment urmează să vă anunțăm în timp util.

  „Acestea sunt cadourile Filarmonicii pentru publicul său și pentru toţi cei care doresc să primească ȋn casele lor o fărâmă de emoţie. Orchestra vă dorește Sărbători Fericite, Crăciun luminat și un An Nou care să ne facă să ȋl lăsăm ȋn urmă pe acesta atât de dificil. Cu speranţă și ȋncredere așteptăm cu toţii Nașterea Domnului și anul ce va să vină” ne spune Alina Mihalca Mija în numele orchestrei.
  Gruiță Ienășoiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img