More


  Cinci copii au rămas sub cerul liber în cap de iarnă

  - Advertisement -

  O familie cu cinci copii a rămas sub cerul liber în cap de iarnă după ce casa în care aceștia locuiau a fost distrusă luni de un incendiu. Pentru salvaerea celor cinci micuți, a fost demarată, la nivel județean, o campanie umanitară.

  Luni, în jurul orei 14:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al judetului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Sărătura. La fața locului s-au deplasat 15 pompieri militari aparținând Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD cu modul de prim ajutor și 8 pompieri voluntari din cadrul SVSU Ardud.
  Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără generalizat la nivelul întregului imobil. Nu au fost înregistrate victime. Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric la un conductor electric defect.

  În urma acetui indendiu, cinci copii au rămas sub cerul liber în cap de iarnă. Pentru a-i salva pe micuți și familia acestora, inimosul jandarm Răzvan Țiplea a lansat o campanie umanitară.

  ”Casa prietenului meu de suflet din Sărătura, Casian, a luat foc . E arsă si distrusă în proporție de 90% deci nu se mai poate face nimic cu ea decât demolată și construit altceva !!! Copii au rămas si fara haine, caiete , acte , tot ce va puteți închipui !!! Suntem înainte de cea mai frumoasa Sărbătoare: Crăciunul !!! Putem face ca cele 5 suflete , 5 copilasi sa zâmbească din nou , sa fie fericiți și sa treacă mai ușor peste aceasta grea încercare. Știu ca e greu , perioada aceasta nu priește tuturor. Nu vreau sa treacă nimeni prin aceasta nenorocire dar totuși uite ca lor li s-a întâmplat de data asta . Data viitoare o pot păți eu , sau tu sau oricare altul !!! Dar din dar vom face rai !!!
  Avem nevoie de :materiale de construcții, voluntari dacă se oferă cineva, haine pt copii de la 2 ani ( o fetița) pana la 12 ani cel mai mare băiat . Deși nu are nici telefon smart si nici tabletă ( fiind nevoit sa meargă zilnic pe jos 4 km pt a-si face temele ) ii promit lui CASIAN ca voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a-i reface casa !!!!
  Am primit un cont disponibil pentru DONAȚII !!!
  Titular e Cosmin Iacoș, verișorul meu, cadru MAI !!!! Vom cumpăra materiale de construcții pe măsură ce se aduna banii.
  Cont donații:
  RO45BRDE130SV84647121300 – Titular cont Iacos Cosmin Ionică!”, se arată în mesajul postat de Răzvan Țiplea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img