More


  CONSILIUL JUDEȚEAN. Rectificare cu plus pentru județ

  - Advertisement -

  Rectificare cu un mare plus pentru bugetul județului Satu Mare. Șase milioane de lei au intrat în bugetul județului Satu Mare prin ultima rectificare a Guvernului. În ședința de miercuri, consilierii județeni au aprobat ultima rectificare bugetară din acest an.

  Rectificare aprobată
  Cele șase milioane de lei primiți de județul nostru de la Guvern vor fi folosite pentru serviciile de asistență socială, dar și pentru funcționarea instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Satu Mare. Sumele au fost aprobate astăzi de consilierii județeni, în cadrul ședinței ordinare a lunii decembrie.

  Aleșii au decis ca din această sumă, 4 milioane de lei, bani care ar fi revenit sistemului de asistență socială, să fie transferați pentru plata unor lucrări privind infrastructura rutieră și cea din sănătate. Au fost astfel recuperate sumele transferate sistemului de asistență socială, la începutul acestei luni, pentru plata la timp a salariilor angajaților din sistemul social și protecția copilului.

  Alte proiecte  aprobate
  Tot în ședința de miercuri consilierii județeni au mai aprobat și proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie a bugetului local al Judeţului Satu Mare, a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii (de subordonare locală) la data de 30 noiembrie 2020, cel privind aprobarea pe anul 2021 a preţurilor medii ale principalelor produse agricole reprezentând venituri din cedarea folosinţei bunurilor (arendă) obţinute în natură, conform art. 84 alin. (5) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.

  Totodată, a mai fost aprobat și proiectul de hotărâre privind aprobarea unor taxe și tarife practicate de Consiliul Județean Satu Mare și instituțiile publice subordonate acestuia, în anul fiscal 2021, precum și cele privind modificarea Statului de funcții al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Satu Mare, respectiv modificarea Statului de funcții al Bibliotecii Județene Satu Mare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img