More


  FOTOGALERIE. Diplome de onoare pentru ONG-uri

  - Advertisement -

  De la începutul crizei COVID-19, ONG-urile au colaborat cu Primăria Municipiului Satu Mare și cu Direcția de Asistență Socială pentru a veni în sprijinul sătmărenilor care au avut cea mai mare nevoie de ajutor!

  Intervenția ONG-urilor a fost esențială pentru sistemul public și toate acțiunile reușite au fost posibile datorită bunei colaborări cu sectorul non-guvernamental.

  Astfel, primarul muncipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și directorul Direcției de Asistență Socială, Adrian Bălaj, au ținut să mulțumească personal ONG-urilor partenere pentru modul în care au înțeles să fie alături de comunitatea sătmăreană, alocând resurse financiare și sute de ore de muncă pentru a-i ajuta pe sătmăreni.

  ”Vreau să vă mulțumesc pentru că împreună cu dumneavoastră am contribuit fiecare pentru binele tuturor sătmărenilor și va trebui să rămânem împreună până când această pandemie va trece! Vă mulțumesc în numele sătmărenilor pentru RESPONSABILITATE, EMPATIE și SOLIDARITATE!”, a spus primarul Kereskényi Gábor.

  Au primit diplome de onoare pentru sprijinul acordat în combaterea răspândirii pandemiei SARS-COV-2 următoarele ONG-uri: Fundația Maurer, Asociația Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, Fundaţia Hans Lindner, Crucea Roşie, filiala Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare, Asociația “O masă caldă” și compania Mueller&Prietenii SRL.

  Pe de altă parte, primarul municipiului Satu Mare a ținut să mulțumească și colectivului Direcției de Asistență Socială pentru că s-au concentrat pe criza COVID-19, reușind să găsească cele mai bune metode și căi pentru a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile, a vârstnicilor, precum și a sătmărenilor care în timpul pandemiei și-au pierdut locurile de muncă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img