More


  HOPA! Masca de protecție obligatorie în spațiile deschise, NELEGALĂ, conform Curții de Apel București. Sentința nu e însă definitivă !

  - Advertisement -

  Masca de protecție obligatorie în spațiile deschise, NELEGALĂ, conform Curții de Apel București. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată

  Decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise este este considerată nelegală potrivit deciziei instanței Curții de Apel București.

  “Anulează parţial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427 din 17.12.2020, publicat în Monitorul oficial nr. 1257 din 18 decembrie 2020, în ceea ce priveşte instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţii deschise, în sensul înlăturării sintagmei „…şi deschise”.Cu recurs în maxim două zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal.Pronunţată în şedinţă publică azi 23.12.2020”, este decizia CAB.

  Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de CNSU și DSU la Înalta Curte.

  Procesul a fost deschis de un cetățean, Ion Minodora, nemulțumit că este nevoit să poarte mască în spațiile publice deschise.

  Sursa: g4media.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img