More


  Kereskenyi Gabor: ”Am votat pentru o echipă care să reprezinte și să sprijine comunitatea sătmăreană”

  - Advertisement -

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a prezentat la urne la una dintre secțiile de votare amenajate în incinta Gradiniței nr. 15.

  După ce a ieșit de la urne, primarul a declarat că a votat pentru o echipă care să reprezinte și să sprijine comunitatea sătmăreană.

  ”Am votat pentru o echipă puternică care să reprezinte cu cinste comunitatea sătmăreană și care să sprijine intențiile municipiului Satu Mare. Avem foarte multe proiecte de dezvoltare la nivel local și trebuie să ne sprijine pentru aducerea de fonduri pentru lucrările la podul de peste râul Someș de pe strada Ștrandului, pentru Varianta de Ocolire, pentru deschiderea noilor puncte de trecerea a frontierei în județul Satu mare între România și Ungaria. Și mai sunt încă foarte multe proiecte importante pe care le-am demarat noi, comunitatea locală, comunitatea administrativ-teritorială Satu Mare, dar care necesită sprijin și de la nivel central, de la nivelul unde se iau deciziile importante. Am votat pentru o echipă care știe cu ce se confruntă municipalitatea, având în vedere că membri acestei echipe au luat parte și în deliberativul local, fiind consilieri municipali sătmăreni. Vreau să îndemn toți sătmărenii să se prezinte la vot pentru că procesul de vot se desfășoare în condiții maxime de siguranță”, a declarat primarul Kereskenyi după ce și-a exercitat dreptul de vot.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img