More


  METEO :Vremea va fi extrem de neobișnuită  în prima lună a anului 2021

  - Advertisement -

  28 decembrie – 4 ianuarie

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaţilor Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

  4 – 11 ianuarie

  Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane şi sub-montane din jumătatea sudică a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

  11 – 18 ianuarie

  Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluiovmetric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

  18 – 25 ianuarie

  Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi posibil excedentare, local, în nord- vestul ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img