More


  Pachete de Crăciun pentru copiii din centrele de plasament din județ

  - Advertisement -

  Datorită bunei colaborări din această vară dintre Fundația Hans Lindner şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Satu Mare, anul acesta beneficiarii cadourilor sosite din partea copiilor din Germania au fost copiii din centrele de plasament din județul Satu Mare (Casa de tip familial din Noroieni, Odoreu, Vetiș, Amați, Rătești, Beltiug, Borlești, Berindan, Tășnad, Case de tip familial din Carei – 4, Case de tip familial din Satu Mare – 2, Centrul de plasament Halmeu), precum și cei care sunt în grija asociațiilor Stela Maris, Casa Speranței și Sfânta Rita.

  Peste tot s-au respectat măsurile de siguranță impuse de către centre, astfel în unele locuri s-a permis să se intre în curțile centrelor, iar în altele a fost posibilă doar comunicarea peste poartă cu ei. Cu toate acestea, s-a putut simți cu adevărat dorul, dar şi căldura din sufletele lor, inclusiv și zâmbetele și bucuria de pe chip, chiar dacă erau ascunse de masca purtată.

  Copiii au dezvăluit că și simpla apropiere de ei, prezența în mijlocul lor este pentru ei un cadou, o dovadă că sunt recunoscători că s-a gândit cineva la ei. Pentru darurile aduse, ei i-au recompensat pe vizitatori cu colinde frumoase și felicitări confecționate de ei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img