More
  spot_img

  Poliția în acțiune

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o serie de activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale.
  Astfel, la data de 8 decembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13 200 de lei.

  Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 3 permise de conducere. Tot la data de data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Gherța Mică, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

  Totodată, persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare