More


  PROGONZĂ Crăciun cu ploi la Satu Mare

  - Advertisement -

  Deși ar trebui să ne bucurăm de zăpadă, se pare că în acest an, de Crăciun, vom colinda pe ploaie. Meteorologii anunță căderi masive de precipitații atât în săptămâna premergătoare Crăciunului, cât și de Crăciun. De asemenea, la Satu Mare vor fi înregistrate și temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă de timp. Astfel că, în loc de bundiță și bocanci, vom merge la colindat cu pardesiu și cizme de cauciuc. Dacă vom merge….

  Săptămână capricioasă

  Potrivit prognozelor făcute de meteorologi, ploile vor începe să cadă încă de vineri, și vor continua și sâmbătă.

  Duminică vor lua o pauză, apoi vor reîncepe mai vertiginos săptămâna viitoare. Astfel, vor cădea precipitații sub formă de ploaie atât luni, cât și marți, dar și miercuri.

  În tot acest interval de timp, vor fi înregistrate temperaturi de 4-5 grade ziua, respectiv 1-3 grade noaptea.

  Vreme caldă și ploi de Crăciun

  Vremea se va încălzi și mai mult de Crăciun, însă ploile vor fi mai abundente, potrivit meteorologilor. Astfel, în Ajunul Crăciunului sătmărenii vor avea parte de ploi la temperaturi diurne și nocturne de opt grade. Adică vom colinda pe ploaie. Asta dacă ni se va permite.

  Vineri, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, ploile vor continua să cadă, uneori chiar în averse, la temperaturi de 10 grade ziua, respectiv patru grade noaptea.

  Abia în a doua zi de Crăciun, adică sâmbătă, vremea se va mai răci, iar duminică, 27 decembrie, este posibil să avem și primii fulgi de nea.

  Dar la temperaturi de patru grade ziua, cât vor fi înregistrate atunci, mai degrabă tindem să credem că va fi vorba despre lapovită, decât despre ninsoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img