More


  Radu Cristescu (PSD) le mulțumește sătmărenilor pentru votul acordat

  - Advertisement -
  Candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, și aproape sigur viitor parlamentar PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, le mulțumește sătmărenilor care duminică s-au prezentat la urne și au votat candidații PSD. Prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook, Radu Cristescu promite că fi mereu un apărător al tuturor sătmărenilor de bună credință.
  ”Dragi sătmăreni,
  Acum, când campania electorală s-a terminat, vreau să vă mulțumesc, în primul rând, pentru încrederea voastră și pentru voturile pe care mi le-ați dat.
  Dar, în aceeași măsură, vreau să vă mulțumesc pentru ceva și mai important : faptul că nu ați cedat în fața minciunilor, a manipulării, a presiunilor, rămânând fideli adevărurilor pe care PSD le-a spus mereu, cu tărie, după venirea la putere a guvernului antinațional impus de Klaus Iohannis, sub culorile PNL
  Voturile voastre pentru PSD și pentru mine sânt importante nu doar aritmetic, ca număr, ci fiindcă permit ca vocea curată a românilor sătmăreni să fie auzită în Parlament, trecând peste aranjamentele mizerabile, de culise, ale frăției trans-partinice și subterane care vrea să pună mâna pe județ.
  Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere și vă promit că voi fi mereu un apărător al tuturor sătmărenilor de bună credință”.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img